Nieuw bij Wiggers

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Wiggers? Volg Wiggers op de voet en ontdek de nieuwste innovaties binnen ons bedrijf. U kunt u zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief én volg Wiggers op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Onze nieuwste co-maker: de cobot!

Op 25-03-2020

Maak kennis met onze nieuwste co-maker: de cobot! De cobot sorteert latjes zorgvuldig, pakt ze op en stapelt ze netjes op per gewenste hoeveelheid. En dat in rap tempo. Dankzij de cobot hoeven wij dit niet meer met de hand te doen. Zo kunnen we sneller leveren aan klanten en meer projecten aannemen in een kortere tijd. En de medewerkers die voorheen latjes sorteerden, kunnen nu efficiënter worden ingezet op andere plekken.

Niet zomaar een aanwinst

De aankoop kwam op bijzondere wijze tot stand. Studenten Mechatronica op het Graafschap College in Doetinchem kozen namelijk voor Wiggers om te experimenteren met cobots. Na een tijd van testen en onderzoeken adviseerden zij ons over de cobot en hielpen ze bij het programmeren.

Your co-makers klaar voor de toekomst

We blijven innoveren. De studenten experimenteren nu namelijk weer verder met cobots voor Wiggers. De komende periode zal er nog een cobot bij komen in ons machinepark. Deze wordt getest als aanvulling op andere machines. We zijn benieuwd naar de resultaten!

De cobot in actie: 

 

Terug naar het overzicht

Op de hoogte blijven van Wiggers?

Volg Wiggers op Facebook, LinkedIn en Twitter en je ontvangt het laatste nieuws direct op je tijdlijn.