De kracht van Wiggers

Ommantelen is ons specialisme. Al zit het unieke van Wiggers eigenlijk in de verregaande oplossingsgerichtheid waarmee wij onze klanten écht helpen. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel en daarom garanderen wij van voor tot achter absolute kwaliteitsborging. Dat begint al in de allereerste fase waarin u "slechts" wilt sparren over mogelijke oplossingen. Vervolgens bieden we over de hele linie het kwaliteitsniveau om tot een perfect eindresultaat te komen. 

Waar anderen geneigd zijn om gestandaardiseerde oplossingen aan te bieden, kunt u bij Wiggers elk vraagstuk neerleggen. Dat maakt van Wiggers your co-maker. Een betrokken partner gedurende het volledige proces. Van de eerste ideeën tot en met de levering en desgewenst zelfs montage. 

Projectoplossingen

Een co-maker is natuurlijk ook een projectpartner. Betrek Wiggers in een vroeg stadium bij uw plannen en u zult de voordelen snel, en langdurig, ervaren. Het specialisme van Wiggers is juist het diverse. Voor een grote diversiteit aan projecten hebben wij passende oplossingen geboden.

Samen bouwen aan uw project?

Van custom-made wandafwerkingen tot kant-en-klaar ingepakte strips. Wij helpen u.

EcoProfiel. Duurzame aftimmerprofielen voor de bouw

EcoProfiel is een assortiment producten volledig gericht op de bouw. Met EcoProfiel heeft u een uniek bouwprogramma tot uw beschikking. Compleet, maar flexibel en klantspecifiek in te richten.

Benieuwd wat EcoProfiel voor u kan betekenen?

Specialisme

Kijkend naar onze historie zijn we trots dat we van houtwarenfabriek in 1937 zijn uitgegroeid tot de specialisten op het gebied van het ommantelen van profielen. De ommekeer naar dit prachtige vak vond plaats begin jaren negentig en sindsdien hebben we onze processen en techieken constant geoptimaliseerd en verfijnd. In alle bescheidenheid, maar trots terugkijkend op het werk dat achter ons ligt, durven we ons specialist te noemen. Daar willen we niet te lang bij stilstaan. Vooruitkijken doen we namelijk al sinds 1937 en blijven we ook nu weer doen. 

Ommantelen, een specialisme

Team

Onze mensen maken Wiggers tot Wiggers. Stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied, maar gezamenlijk zijn zij meer dan de som der delen. Met hun enthousiasme en vindingrijkheid vormen ze een team dat ons statement 'your co-makers' dagelijks waarmaakt.

Maak kennis met ons team

Kwaliteit betekent: wij zijn net zo kritisch als u

U mag veeleisend zijn. Graag zelfs! Als wij uitgedaagd worden, komen onze krachten het beste tot uiting. Waar anderen al snel voor gestandaardiseerde oplossingen gaan, zetten wij die extra stappen die uw plannen ook écht waarmaken. Hoe wij de kwaliteit handhaven en hoe wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen laten we graag zien.

Hoe handhaaft Wiggers kwaliteit?

Wij staan voor u klaar

Goed dat u eens informeert naar de samenwerkingsmogelijkheden met Wiggers. Een verkennend gesprek met een van onze specialisten kan nooit kwaad om een goed beeld te krijgen van de mogelijke oplossingen voor uw vraagstuk. 

Contact met Wiggers