Binnenafwerking op maat voor Skilpod's

Skilpod is een modulair bouwbedrijf uit het Vlaamse Geel. Ze hebben een reeks energiezuinige houtskeletbouw woningen ontworpen met een modern design. In hun atelier bouwen ze de woningen. Deze worden vervolgens bij hun klanten op locatie gemonteerd. De voordelen? Hoog wooncomfort, snelle bouw, kwaliteit en een duidelijke prijs vooraf.

Elk detail telt bij Skilpod, dus ook de binnenafwerking moest aan hun hoge standaarden voldoen. Zo kwamen ze bij Wiggers terecht.

Kwaliteit en maatlevering

Koop je een Skilpod, dan zie je Wiggers terug in de binnenafwerking van ramen en vloeren. Denk aan dagkanten en plinten. Toon-Bert van Skilpod: “Wiggers biedt producten van kwaliteit, iets wat voor ons erg belangrijk is. Omdat alles op maat geleverd wordt hoeven we op locatie alleen nog maar te monteren. Hierdoor kunnen wij onze snelheid waarborgen én besparen we op mankracht.”

Strak resultaat

Deze samenwerking is er eentje waar ook de klant vruchten van plukt: Toon-Bert: “De eindoplossingen van Wiggers die wij gebruiken hebben een slanke look en feel. Die past perfect in het strakke design van de woningen. Alle producten worden door Wiggers op dezelfde manier afgewerkt, dat levert ook een mooie samenhang tussen de verschillende onderdelen op.” 

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing