EcoProfiel voor raamafwerking bij nieuwbouwappartementen Dronten

De afgelopen periode is De Kroon van Dronten gerealiseerd: een multifunctioneel wooncomplex. In nauwe samenwerking met Olde Rikkert Bouw werkten we aan EcoProfiel koven, dagkanten en vensterbanken in verschillende type appartementen en commerciële ruimten.

Productie, afwerking én levering

Het unieke aan dit project is dat er meerdere oplossingen zijn toegepast. Van het aanbrengen van koven tot het afwerken van dagkanten en het plaatsen van vensterbanken. Onze co-makers zijn betrokken geweest bij het gehele bouwproces. Om te zorgen voor een goede en snelle oplevering zijn we gestart met veel voorbereidend werk. De materialen voor dit project zijn in onze eigen fabriek op maat gemaakt en voorzien van een witte kunststof toplaag. Hierdoor zijn de materialen bestendig tegen stoten en krassen en zijn ze onderhoudsarm. Vervolgens hebben we de producten zorgvuldig verpakt en gemarkeerd per blok, per appartement en per verdieping.

Voordelen voor samenwerkingspartners

Dankzij de witte kunststof toplaag is het niet nodig om een schilder in te schakelen. Daarnaast reduceren we afval tot een minimum, ontlasten we klanten en kan de montageploeg vlot aan de slag: een aantal unieke kenmerken van onze manier van werken en producten, die de nodige voordelen opleveren voor onze samenwerkingspartners. We kijken terug op een prettig project, een fijne samenwerking en een resultaat om trots op te zijn.

Bekijk de video voor het eindresultaat.

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing