Efficiëntie met kant-en-klare oplossingen

In Den Bosch staat Ortduynen: een wooncomplex dat ruimte biedt aan 99 2-kamerappartementen voor ouderen. Met een bouwjaar van 1973 voldeed het complex niet meer aan de duurzaamheidseisen van deze tijd. Een mooie klus voor Caspar de Haan, onderhoud & renovatie. Een verduurzamingstraject is voor hen niets nieuws. De ingrijpende renovatiewerkzaamheden uitvoeren terwijl alle bewoners in hun appartement blijven wonen is een andere uitdaging. Eentje die vraagt om een specifieke aanpak. Zo is Johan van den Bogert, uitvoerder, bij Wiggers terecht gekomen.

Snelle doorlooptijd

Johan: “Wij zochten naar een partij die kant-en-klare kozijnaftimmering en vensterbanken kon leveren. Dit helpt om de planning in te korten en de overlast voor bewoners te beperken. Via positieve verhalen van collega’s zijn we in contact gekomen met Wiggers. Onze plannen en tekeningen heb ik aan de accountmanager van Wiggers voorgelegd. We hebben samen veel tijd geïnvesteerd in het uitdenken hiervan. Wiggers gaf aan veel meer dan de gevraagde producten te kunnen leveren. Allemaal ommanteld, te monteren met minder mensen op locatie en daardoor kosten reducerend. En dat alles met een snelle doorlooptijd en strak resultaat. Dit was precies wat wij als Caspar de Haan zochten voor dit project.”

Montageklaar geleverd

Uiteindelijk hebben onze co-makers ook de kokers voor badkamers, woon- en slaapkamers geleverd, de plafondafwerking in alle entrees en 3 enorme buizen met inspectieluiken. De producten zijn allemaal duidelijk per ruimte verpakt. Hierdoor had Caspar de Haan voor de montage genoeg aan twee timmerlieden per ruimte. Johan: “De samenwerking was meer dan geweldig. De medewerkers van Wiggers doen wat ze beloven, schakelen snel en leveren mooie producten. Dankzij hun werkwijze is het ook enorm efficiënt. Bij het eerstvolgende project doe ik wederom een belletje naar Wiggers.”

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing