Houten plafondframes met eikenfineer

In de zomer van 2022 is in Wolphaartsdijk (nabij Goes) een nieuwe supermarkt geopend met een eigen bakkerij. Een uniek concept, waarbij met name de bakkerij om een eigen, onderscheidende uitstraling vroeg. Voor de realisatie van het plafond werd door opdrachtgever Emondt KMI een passende partij gezocht. Lees hieronder waarom de co-makers van Wiggers hiervoor de ideale samenwerkingspartner zijn.

Maatwerk prefab frames

Een houten plafond geeft een warme uitstraling en is geluiddempend. Goede redenen om in een openbare ruimte, zoals de bakkerij, voor houten plafondframes te kiezen. Om te voorkomen dat deze kromtrekken zijn de prefab frames van Wiggers gemaakt van mdf. Dit mdf is afgewerkt met een toplaag van fineer. Binnen de vele mogelijkheden is gekozen voor een fineer dat past bij het interieur van de bakkerij: Europees eikenfineer.

Moderne bakkerij

In tegenstelling tot massief hout is mdf continu verkrijgbaar. Dit betekent een snelle levertijd, zelfs voor de lange lengtes. De plafondframes zijn door onze co-makers in de fabriek op maat gemaakt en voorzien van ophangmogelijkheden. Levering bij de bakkerij vond plaats in de juiste bouwvolgorde. Hierdoor konden de monteurs op locatie direct aan de slag. Het resultaat is een moderne bakkerij met een warme, eigen uitstraling.

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing