Monumentale woonstudio's met een modern tintje

Wij noemen onszelf co-makers en dat is niet zomaar. Het is een begrip waaraan wij daadwerkelijk invulling geven als we bij een project betrokken zijn. Op deze pagina gaan we dieper in op de werkwijze van Wiggers. 

Vier Koningen in Arnhem

Onze co-makers werkten mee aan de realisatie van 27 gloednieuwe woonstudio’s in het centrum van Arnhem.  En dit zijn niet zomaar woonstudio’s: het gebouw, genaamd ‘Vier Koningen’, is namelijk geheel ontworpen in monumentale stijl om het oude straatbeeld van de Driekoningendwarsstraat te behouden. Het gebouw oogt van de buitenkant groots, oud en historisch. Vanbinnen is het juist een modern en functioneel gebouw. 

Opdrachtgever Vos Projecten heeft goede ervaringen met onze duurzame en ommantelde producten. Deze zijn op oneindig veel manieren toe te passen. Daarom heeft Vos Projecten ons ook nu weer gevraagd wat wij voor het project kunnen betekenen. Resultaat? Alle woonstudio’s zijn voorzien van de plafonds, plinten, vensterbanken en hoekbeschermers van Wiggers. Wij zijn trots op het feit dat opdrachtgevers zo in ons vertrouwen! 

Onverwoestbare materialen

De gloednieuwe woonstudio’s moeten natuurlijk nog jaren mee. Het is dus van belang dat het interieur goed tegen een stootje kan. Door onze jarenlange ervaring weten goed wij welke producten hier het best bij passen. Wij leverden en monteerden de producten van EcoProfiel: de beste en meest duurzame materialen voor de bouw. De hoekbeschermers van 1,5 meter hoog beschermen de muren goed tegen beschadigingen. Ook de vensterbanken en plinten zijn kras- en stootbestendig, doordat ze ommanteld zijn met een stevige toplaag. Bovendien is ook over de plafonds goed nagedacht: de plafonds zijn gemakkelijk te demonteren en zo kunnen monteurs eenvoudig bij de ventilatie-units. Wel zo handig! Al met al zijn de woonappartementen nu onderhoudsvriendelijk en klaar voor langdurig gebruik.

Efficiënte werkwijze

Een efficiënte werkwijze is natuurlijk minstens zo belangrijk. Om het tempo erin te houden, zijn alle producten kant-en-klaar geleverd op locatie. Hierdoor bereiken wij twee vliegen in één klap: de timmerman kan elke woonstudio in één keer aftimmeren én de geleverde producten hoeven niet meer geschilderd te worden. Dit bespaart een hoop tijd en kosten. 

Realisatie

Het project is begin 2020 afgerond. Vanaf nu genieten bewoners van hun luxe woonstudio’s met de kwalitatieve producten van Wiggers. 

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing