Ommantelde profielen bij Erasmus Universiteit in Rotterdam

De Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft de afgelopen tijd geïnvesteerd in een nieuw multifunctioneel onderwijsgebouw. Geheel energieneutraal en klimaatbestendig. Vanwege de vraag naar toepassing van natuurlijke materialen zijn de co-makers van Wiggers door ontwikkelaar BAM Bouw en Techniek gevraagd om de materialen te leveren. Met veel plezier hebben wij meegewerkt aan de realisatie van een prachtig modern atrium voor de universiteit.

Voor een natuurlijke aftimmering leverden wij kilometers aan profielen: mdf eiken gefineerd. Dankzij deze ommanteling blijft het toegepaste materiaal jarenlang van goede kwaliteit. De profielen zijn door onze co-makers op maat gemaakt en per verdieping geleverd. Hierdoor kon de montageploeg direct aan de slag.

In combinatie met de constructief toegepaste boomstammen, geleverd vanaf de Veluwe, grote raampartijen en beplanting aan de wanden is een duurzame en groene omgeving gecreëerd die bijdraagt aan het welzijn van de gebruikers. Een mooi project met een resultaat waar we trots op zijn! Bekijk de video voor het eindresultaat.

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing