Plinten Van der Valk Apeldoorn

Voor het nieuwe Van der Valk Hotel Apeldoorn leverden wij de plinten. En niet zomaar plinten. 26 centimeter hoge plinten zorgen voor de finishing touch van de royale en stijlvolle kamers. We ommantelden vochtwerend MDF met een stootvaste en veerkrachtige kunststof folie om elke stoot – van bijvoorbeeld stofzuigers of koffers – eenvoudig te kunnen weerstaan. Naast de tijdswinst doordat er geen schilderwerk meer aan te pas hoefde te komen, deden we nog een stap extra om nog meer montagetijd te winnen.

Per hotelkamer werden de muren opgemeten en dus zorgden we per kamer voor een pakket plinten, voorzien van hetzelfde nummer als het kamernummer. In de nabewerking in onze eigen fabriek zaagden we de plinten in buitenverstek, wat ook weer zorgde dat de montageploeg de plinten in elke kamer direct kon monteren. ‘Voorbereid geleverd’ noemen we dat. Snel en efficiënt werden zo de 160 kamers opgeleverd voor de officiële opening en voor de ontvangst van de eerste enthousiaste gasten.

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing