Rhapsody in West

De Kolenkitbuurt in Amsterdam-West is volop in ontwikkeling en daar is het project ‘Rhapsody in West’ een goed voorbeeld van. Dankzij onze vaste opdrachtgevers Smit’s Bouwbedrijf en Bouwbedrijf De Nijs mogen wij bijdragen aan de realisatie van dit project. Verdeeld over vijf gebouwen worden hier 239 vrije sector-appartementen en 400 m2 commerciële ruimte gerealiseerd. De gebouwen worden aangesloten op het stadswarmtenetwerk, de daken liggen vol met zonnepanelen en er vindt ‘Warmte Koude Opslag’ in de bodem plaats. Zo vormt zich een duurzaam geheel waaraan ook Wiggers mocht bijdragen. 

Dat betekent dat we de deur- en raamkozijnen in de appartementen voorzagen van dagkanten. Ook maakten we de koofbetimmeringen, de vensterbanken en de frames voor de meterkasten. Oftewel, het welbekende maatwerk van Wiggers. Het basismateriaal voor deze producties heeft uiteraard het FSC®-keurmerk. De dagkanten en vensterbanken ommantelden we met een folie met een Mμ-dikte van 180. Bijzonder stootbestendig en natuurlijk schildervrij materiaal. Onze partners van MIT Bouw zorgden wederom voor de vakkundige montage. 

 

Bekijk meer projecten

Relevante toepassingen

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing