Uniforme binnenafwerking EDGE Stadium

De afgelopen jaren is gewerkt aan de uitbreiding en verduurzaming van een indrukwekkend gebouw in Amsterdam: EDGE Stadium. De co-makers van Wiggers zijn gevraagd om mee te denken over de binnenafwerking. Met veel enthousiasme hebben wij dit opgepakt. In goed overleg met de architect en de opdrachtgever, G&S Bouw, zijn wij tot prachtige maatwerk producten gekomen, perfect passend bij het ontwerp, het interieur en de eisen van deze tijd. En het resultaat mag er zijn! 

Uitdagende producten

Wij hebben alle producten Europees Eiken gefineerd geleverd, voor een mooie uniforme uitstraling. De noordgevel van het pand is zo voorzien van interieurkozijnen. Aan de oost en westgevel zijn onze profielen aan de wandbekleding te zien. De grootste uitdaging bij dit project was het bekleden van de twaalf 23 meter hoge kolommen in het atrium. Een mooie uitdaging die wij van het begin tot het einde, inclusief de montage, hebben opgepakt.

“Het straalt echt kwaliteit uit”

We zijn trots op het eindresultaat, maar ook op de fijne samenwerking met architect en opdrachtgever. Kees Zwanenburg, projectleider G&S Bouw: “Wij hebben Wiggers gevraagd voor het leveren en ook monteren van materialen. Door al het hout dat zij gebruik hebben, heeft het EDGE Stadium een groene uitstraling. Het wordt nu ingericht met allerlei planten en groenvoorzieningen, om dat extra te benadrukken. Er staat een prachtig gebouw dat gewoon echt kwaliteit uitstraalt.”

Benieuwd naar de details en het eindresultaat? In de video vertelt co-maker Michel je er alles over.

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing