Vensterbanken en profielen voor loggia’s en een patio

De eerste fase van de ‘Campus Bedrijven Nieuw-Vennep’ is opgeleverd: 4.285 m2 hightech smart offices en bedrijfshuisvesting - slim en duurzaam. Heilijgers uit Amersfoort, een ondernemend en vernieuwend vastgoedbedrijf, heeft als ontwikkelaar de leiding. In hun zoektocht naar zo’n 140 smalle, specifieke maatwerk vensterbanken kwamen ze bij Wiggers terecht. Met enthousiasme en onze meedenkkracht zijn wij de uitdaging aangegaan. Daardoor bleef het niet bij vensterbanken alleen.

Meedenkkracht en maatwerk

Douwe van Heilijgers: “Wiggers staat bekend om het soort vensterbank dat wij zochten: op maat gemaakt en en omwikkeld met een folie waarvan de kleur past bij de kozijnen. We namen contact op en al snel kwam Gerrit van Wiggers bij ons om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor de loggia’s en patio zochten wij op dat moment nog naar een geschikte uitvoering. Gerrit gaf meteen aan dat Wiggers hier ook mooie oplossingen en producten voor heeft. Hij en het team hebben goed met ons meegedacht. Het bestaande ontwerp hebben we iets bijgeschaafd. Zo zijn we samen tot mooie oplossingen voor al deze elementen gekomen.”

Levering per ruimte

De geleverde vensterbanken en profielen voor de loggia’s en patio zijn door de co-makers ommanteld met folie en eikenfineer, passend bij de overige interieurelementen. De vakmensen van Heilijgers hebben zelf de profielen gemonteerd. “Op locatie is alles per verdieping en ruimte geleverd. Keurig netjes verpakt in folie en met duidelijke tekeningen, zodat we er meteen mee aan de slag konden. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Voor aankomende projecten hebben wij onze samenwerkingspartner dus alvast gevonden.”

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing