Vensterbanken

De vensterbanken van Wiggers zijn niet zomaar vensterbanken. Vensterbanken die ons pand verlaten zijn namelijk kras- en stootbestendig, vochtwerend en UV-bestendig. Bovendien is geen maatwerkvraag te gek. Naast onze standaard detaillering, zijn al uw wensen mogelijk. Bent u op zoek naar een specifieke randafwerking, rechthoekige vensterbank of toch schuin aflopende vensterbank? Onze co-makers kunnen bijna alles! Bovendien is het materiaal van de kern bespreekbaar en kiest u zelf een toplaag uit. Dit kan een toplaag zijn van hout- of steenprint, maar ook een willekeurige RAL-kleur. Bovendien leveren wij de vensterbanken direct in de door u gewenste netto maatvoering en monteren wij deze desgewenst voor u. En niet geheel onbelangrijk: de kwaliteit is altijd goed en de vensterbanken zijn klaar voor langdurig gebruik.

Voordelen op een rijtje

 • Prefab aanlevering
 • Kras-, stoot- en UV-bestendig
 • Vochtwerend
 • Uw eigen kleur en detaillering mogelijk

Vraag direct uw offerte aan

Beknopte specificaties

Maatwerk

Uw wens wordt door ons geproduceerd

Schilderen nodig

Nee

Keurmerk

FSC

Direct monteerbaar

Alle vensterbanken die het pand van Wiggers verlaten zijn direct monteerbaar. Dit betekent dat ze volledig voorbereid zijn voor montage. U hoeft ze niet meer op maat te zagen en ze zijn indien gewenst al voorzien van deuvels. Reken uw tijdwinst maar uit! Hoe doen we dit?

Horen & Zien 4

Op maat geleverd

De Vensterbanken van Wiggers worden netjes in elke ruimte op maat geleverd. Bij klein- en bij grootschalige projecten. Dit betekent dat de vensterbanken niet meer op maat gezaagd hoeven worden. Bovendien kunnen de vensterbanken oneindig gekoppeld worden door middel van onze stevige deuvelverbindingen. 

Alle kleuren mogelijk

Een vensterbank hoeft niet altijd wit te zijn. Dankzij de bijzondere techniek van Wiggers zijn bijna alle kleuren mogelijk. En welke kleur u ook bestelt, er hoeft geen schilder meer aan te pas te komen.

Horen & Zien 4

Alle profielen zijn mogelijk

Naast een standaard vensterbankprofiel, is maatwerk onze specialiteit. Alles is mogelijk: smal, schuin aflopend of zelfs rond. Daag ons maar uit!

Nog niet overtuigd?

Naast direct monteerbaar zijn de vensterbanken van Wiggers onverwoestbaar. Ze zijn dankzij de stevige toplaag niet alleen kras- en stootbestendig, maar ook tegen de zon (UV-straling) of water zijn ze goed bestand. Bovendien verzorgen wij uw vensterbanken brandvertragend.

Vraag direct uw offerte aan

Alle specificaties

  ToepassingsgebiedBinnen
  MateriaalMDF V313 of P5 spaanplaatdrager
  AfwerkingStevige toplaag, PU verlijmd (watervast)
  Diepte200/250/300/350/400 mm of anders op aanvraag
  Lengte3050/4880 mm  
  Neushoogte34 mm
  KeurmerkenFSC
  KrasbestendigJa
  StootbestendigJa
  VochtwerendJa
  UV-bestendigJa
  Schilderen nodigNee
  BrandvertragendMogelijk

  Achterliggende techniek

  Ommantelen is het in doorloop omtrekken van een basismateriaal met een kunststof-folie, melaminefolie, aluminiumfolie, fineer, papier of zelfs leer. Het basismateriaal, de drager, is doorgaans MDF, spaanplaat, massief hout of aluminium. Lees hier meer over de techniek.

  ommantelen

  Made by Wiggers

  Enkele voorbeelden hoe wij vensterbanken in de praktijk hebben toegepast: