Verdelerkasten

De verdelerkasten van Wiggers zorgen voor een strakke afwerking van onder meer de vloerverwarming verdeler. Plaats hem eenvoudig over uw installatie voor een goede bescherming. In overleg voorzien wij de kasten van sparingen, zodat ze goed aansluitingen op uw leidingwerk. Dankzij dit maatwerk en de kant-en-klare levering hoeven de verdelerkasten op locatie alleen nog maar geplaatst te worden. Zo bespaart u tijd en reduceert u het afval tijdens de montage. Bovendien zijn ze, dankzij de afwerking, vochtwerend, schimmelwerend en kras- en stootbestendig.

Dankzij de strakke verpakking komen de kasten in perfecte staat aan op de gewenste locatie. Transportschade is vrijwel uitgesloten. Duidelijke vermelding van bouwnummer, etage of ruimte zorgt er vervolgens voor dat ze snel in de juiste ruimte zijn. 

Voordelen op een rijtje

 • Strakke afwerking dankzij maatwerk uitsparingen
 • Krasvast en deukvrij door de kunststof afwerklaag
 • Snelle plaatsing dankzij kant-en-klare levering
 • Geen zaagafval op locatie
 • Eenvoudig te demonteren
 • Levering per ruimte, verdieping of wat wenselijk is
 • Transportschades vrijwel uitgesloten 

Vraag direct uw offerte aan

Beknopte specificaties

Maatwerk

Ja

Vochtwerend

Ja

Keurmerk

FSC

Eenvoudig te plaatsen

Wij leveren de verdelerkasten kant-en-klaar, zodat u deze direct kunt plaatsen. Onze co-makers kunnen dit ook voor u doen. Hiervoor gebruiken wij een montagesysteem dat eenvoudig in gebruik is. En zo makkelijk als de verdelerkasten te plaatsen zijn, zo eenvoudig zijn ze ook te demonteren. En dat is vooral prettig als er een installatie achter schuilgaat die zo nu en dan onderhouden moet worden.

 

 

Duidelijk gemarkeerd

Duidelijk gemarkeerd

Wij leveren de verdelerkasten als een compleet pakket en markeren ze met duidelijke locatiegegevens. Hierdoor zijn alle producten snel op de juiste etage of in de juiste ruimte.

Lange levensduur

Lange levensduur

De verdelerkasten zijn vocht- en schimmelwerend. Daar komt bij dat ze helemaal afgewerkt zijn en nooit geschilderd hoeven te worden. Ook dat maakt het een zeer rendabele investering.  

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

De verdelerkasten zijn altijd passend bij uw maatvoering. Sparingen voor leidingwerk en plinten nemen we ook mee tijdens de fabricage. Zo hoef u op locatie alleen nog maar te (laten) plaatsen.

Meer weten?

Dagelijks leveren wij klant- en projectspecifieke oplossingen. We denken ook graag mee met uw project. Want maatwerk is onze specialiteit. Leg uw uitdaging maar bij ons neer.

Vraag direct uw offerte aan

Alle specificaties

  ToepassingsgebiedBinnen
  MateriaalMDF V313
  AfwerkingWit folie
  Afmetingen
  Maatwerk
  KeurmerkenFSC
  KrasbestendigJa
  StootbestendigJa
  VochtwerendJa
  UV-bestendigJa
  Schilderen nodigNee

  Achterliggende techniek

  Ommantelen is het in doorloop omtrekken van een basismateriaal met een kunststof-folie, melaminefolie, aluminiumfolie, fineer, papier of zelfs leer. Het basismateriaal, de drager, is doorgaans MDF, spaanplaat, massief hout of aluminium. Onze verdelerkasten zijn gemaakt van mdf, afgewerkt met een wit folie. Lees hier meer over de techniek.

  ommantelen