Mogelijkheden

Er is altijd wel een manier te vinden om een idee in de praktijk te brengen. Wiggers koppelt creativiteit en vindingrijkheid aan een geavanceerd machinepark en een gezonde dosis werklust. We laten graag zien wat dit inhoudt en voor uw plannen kan betekenen.

"Geen enkele opdracht of project is hetzelfde. Zeker bij de grotere projecten gaat het altijd om maatwerk. We zetten ons graag in om de klant een complete oplossing te bieden."

Yannic Gommers, Supply Chain Coördinator

Onze specialiteit, uw gemak. Een mooi vak, al zeggen we het zelf, waar we dan ook graag meer van laten zien. De toepassingen zijn divers, de uitkomsten uniform: kwalitatief hoogwaardige eindproducten.

Een veelgebruikte manier van ommantelen die we om die reden verder uitleggen. De ontwerpvrijheid is door de vele houtsoorten vrijwel onbegrensd en de uitstraling en esthetiek verbluffend.

Een goede werkvoorbereiding is het halve werk. Van onze slijperij tot de machines waar de nabewerking plaatsvindt is uw product bij Wiggers in goede handen. En daarna zijn er nauwelijks nog handen nodig bij de verdere, door u geplande, verwerking.

Toepassing

Hieronder vindt u een korte impressie van de vele toepassingen van de Wiggers-creaties en producties. Nieuwsgierig waar ommantelen en fineren nog meer toegepast kan worden? Bekijk dan alle toepassingen.