Horen & Zien in Winterswijk

 

Wij noemen onszelf co-makers en dat is niet zomaar. Het is een begrip waaraan wij daadwerkelijk invulling geven als we bij een project betrokken zijn. Op deze pagina gaan we dieper in op de werkwijze van Wiggers.

Horen & Zien 

Winkelbeleving is belangrijker dan ooit tevoren. In een oogopslag bepaalt de consument of hij/zij wel of niet naar binnenloopt; de winkelsfeer heeft invloed op het aantrekken van potentiële klanten. Voor opticien en audicien Horen & Zien een extra reden om hun winkelinterieur op de schop te nemen. Horen & Zien heeft haar deuren gesloten en Tritop Interieurbouw B.V. in Dinxperlo, full-servicepartner op het gebied van interieuroplossingen, in de arm genomen. Om een moderne brillenwand te realiseren heeft Tritop Interieurbouw B.V. gekozen voor een tijdloos eiken design, waarbij de wanden zijn voorzien van decoratief plaatmateriaal. Het was de bedoeling dat de brillenwand precies diezelfde look kreeg. Echter, plaatmateriaal is niet de beste keuze voor een verfijnde brillendisplay. Daarom heeft Tritop Wiggers in de arm genomen. 

U vraagt, wij leveren!

Wiggers overtreft graag de verwachtingen van onze opdrachtgevers en daarom zijn wij aan de slag gegaan voor Tritop. In onze vestiging in Winterswijk hebben wij een ruim assortiment fineer. Wij beschikken dan ook over fineer die precies dezelfde kleur én glansgraad heeft als de eikenwand van Tritop. Voor de brillendisplay hebben wij de gewenste mdf profielen geschaafd en ommanteld met eikenfineer. Vervolgens aangeleverd in diverse foutloze lengtes, enkel afgekort in verstek en andere aan de kopzijde voorzien van fineer. Deze ommantelde profielen zijn op deze manier niet van massief eiken te onderscheiden, maar brengen wel een hoop voordelen met zich mee. Zo zijn de lengtes licht van gewicht, krasbestendig én worden altijd recht aangeleverd: gefineerde profielen verlaten het magazijn zonder scheuren en/of noesten. De brillenprofielen zijn blind aan de wand gemonteerd. Het eindresultaat? Een volledige brillenwand waar niemand het verschil ziet tussen echt eiken en eikenfineer! Dat is de kwaliteit die wij graag leveren. 

Het eindresultaat mag d’r wezen

De verbouwing van opticien en audicien Horen & Zien is alweer enige tijd geleden. Inmiddels hebben ze de deuren van de winkel weer geopend. Zowel de eigenaren van Horen & Zien als onze opdrachtgever Tritop Interieurbouw B.V. hebben ons enthousiast laten weten erg blij te zijn met het eindresultaat.

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing