Maatwerk en EcoProfiel voor groot onderhoudsproject

In de wijk Overvecht (Utrecht) vindt een groot onderhoudsproject plaats. Kooistra Geveltechniek BV heeft de opdracht om onder meer de kozijnen van de 1.800 woningen, verdeeld over 10-hoogflats, te vernieuwen. Bauke Meijer, uitvoerder bij Kooistra: “Met Wiggers hebben we al vaker projecten gedraaid. Zowel de materialen als de service zijn ons goed bevallen. Vanzelfsprekend hebben we daarom voor dit project opnieuw Wiggers benaderd.”

Passende producten en afwerking

Dankzij zijn ervaring en eerdere samenwerkingen met Wiggers weet Bauke precies welke producten en afwerking hij nodig heeft: “Voor de vensterbanken ben ik gegaan voor een P5 Superpan met pvc-folie. Zo is de kans op beschadiging klein en hebben de vensterbanken een lange levensduur.” Daarnaast zijn er ook veel producten toegepast uit het EcoProfiel assortiment, denk aan de koplatten en hoeken maar ook plinten. Bauke Meijer: “De informatie over het EcoProfiel assortiment heb ik altijd bij de hand. Omdat de producten op voorraad zijn kan ik snel schakelen en bestellen. Maar ook bij maatwerkvraagstukken wordt er altijd snel gehandeld. De medewerkers van Wiggers denken daarin graag mee over de juiste productkeuze.”

Snelle levering

Onze co-makers vullen een container met producten. Die gaat op transport naar de bouwlocatie. Zo ontvangen ze in Utrecht momenteel iedere drie weken een container vol met afgewerkte producten, klaar voor montage. Bauke Meijer: “Als ik contact zoek over de producten heb ik altijd snel een werkvoorbereider aan de lijn, 1 belletje is genoeg en ze denken altijd in oplossingen.” Nog een paar maanden gaat de aanlevering voor dit project zo verder. Met als uiteindelijk resultaat: energielabel A voor alle woningen en een verhoogde leefbaarheid in de buurt. We zijn er trots op dat we hier een bijdrage aan leveren met onze producten! 

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing