Strakke afwerking van moderne villa's

Wat begon met een goed gesprek op de BouwBeurs, heeft geresulteerd in een mooie samenwerking met Ufkes Apeldoorn. In opdracht van het bouwbedrijf hebben wij 22 moderne villa’s in Muiden voorzien van kozijnafwerking en verdelerkasten. Anne-Louis Hilgenkamp van Ufkes: “De producten van Wiggers zijn strak afgewerkt, passend bij de woningen én het beeld dat de architect voor ogen had.”

Nette uitstraling en maatwerk

Er is voor Wiggers gekozen vanwege de nette uitstraling van de producten en maatwerk mogelijkheden. Anne-Louis: “Uitgangspunt was dat de binnenafwerking niet voorbij de stalen kolommen zou komen in verband met te openen raamvleugels. Vooraf zijn we goed geïnformeerd en zijn verschillende oplossingen door Wiggers aangedragen. In goed overleg is er voor een 6mm gefolieerde MDF afwerking gekozen die het stelkozijn compleet afdekt. De montage van deze afwerking is compleet door Wiggers verzorgd met een fantastisch eindresultaat”.

“Alles oogt nu als één geheel”

Voor de afwerking van de dagzijde van de stelkozijnen maakten wij strippen van MDF V313. Ommanteld met een zwarte PVC-folie. De verdelerkasten voor de vloerverwarming zijn ook uit MDF V313 vervaardigd, maar dan afgewerkt met een witte folie. Jacob Schaper, Wiggers: “MDF V313 kan in een vochtig klimaat in zijn oorspronkelijke vorm blijven. Omdat we veelal kozijnen bekleed hebben is dit dus een passend product. Anne-Louis: “De kozijnen, afwerking en staalconstructie: alles oogt nu als één geheel. Wij kijken terug op een prettige samenwerking met goed onderling contact, en vooruit naar een volgend project samen.”

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing