Unieke maatwerk wandafwerking

In een bruisend gedeelte van Amsterdam staat Tower FortyTwo. Een modern kantoorpand. Onlangs is het compleet gerenoveerd: groene daken, energiebesparende technologieën, energielabel A en met designgedreven gemeenschappelijke ruimten. Dat vraagt om een eigentijdse, exclusieve wandafwerking. Een mooi maatwerkvraagstuk voor Wiggers. Wij leverden én monteerden moderne wandbekleding die doorloopt naar de vloer en het plafond én die perfect past bij het interieur.

Persoonlijke werkwijze

In samenspraak met de interieurbouwer dachten we mee over het ontwerp. De keuze voor een basisdrager viel op mdf-profielen, FSC-gecertificeerd. Deze hebben wij op maat gemaakt en ommanteld met exclusief Italiaans folie in een bronskleur, met echt metaal als toevoeging.
In de koppen van enkele profielen is ledverlichting verwerkt. Dat maakt het project uniek en zorgt voor een exclusieve uitstraling. Onze co-makers monteerden de profielen. Hierbij zorgden zij voor een onzichtbare ledbekabeling achter de profielen, voor een strakke afwerking.

Uniek eindproduct

Het resultaat is een op maat gemaakt eindproduct dat voldoet aan alle wensen en behoeften van de klant. Uniek en op maat gemaakt. Dankzij onze complete aanpak, van de ontwerp- tot aan de opleveringsfase, is de klant compleet ontzorgd. Een prachtig gebouw en een eindresultaat waar we trots op zijn.

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing