Room dividers 

Iets functioneels kan ook mooi zijn. Kijk maar naar onze room dividers. Stel u bijvoorbeeld uw kantoor of openbare ruimte eens voor met deze typische Wiggers-oplossingen. Dat oogt een stuk fraaier toch? Ze delen grote ruimtes op in meerdere ruimtes, zonder dat het open karakter en de transparantie van uw inrichting verloren gaan. Erg subtiel dus. Nu het praktische: ze dempen omgevingsgeluid, zijn ook halfhoog beschikbaar én kunnen worden voorzien van plexiglas.

Voordelen op een rijtje

  • Direct monteerbaar
  • Geluidsdempend
  • Maken elke ruimte mooier

Vraag direct uw offerte aan

Beknopte specificaties

Maatwerk

Ja

Continue kwaliteit

Ja

Keurmerken

FSC

Word Wiggers Wijzer

Benieuwd naar hoe wij onze room dividers maken en wat daarvan de voordelen zijn voor u? Bekijk de video en word Wiggers Wijzer.

Geen lelijke panelen, maar fraaie interieurelementen

Bij ons geen standaard afscheidingen of panelen met saaie kleuren of materialen. Wij maken de room dividers exact op maat en bekleden ze met het materiaal naar uw keuze.

Horen & Zien 4

Op maat geleverd

Onze room dividers worden gemaakt voor úw ruimtes, úw oppervlak en úw plafondhoogtes. Dat betekent dat ze exact op maat bij u worden geleverd. De monteurs hoeven geen nabewerkingen meer te doen op locatie en kunnen direct monteren.

Horen & Zien 4

Blijvende kwaliteit

Kiest u voor houten room dividers? Goede keus! Vooral omdat onze techniek de nadelen van massief hout wegneemt. In massief hout zit namelijk veel spanning, waardoor lange lengtes vaak kromtrekken. Dat wilt u niet met uw room dividers. De oplossing is mdf als basismateriaal, ommanteld met fineer.

Houten room divider

Geluiddempend

Naast het feit dat de houten room dividers uw ruimte opdelen én mooier maken, kunnen ze ook geluiddempend worden geleverd.  Dit is vooral handig om rust en ruimte te creëren in een kantoortuin. 

Vele materialen mogelijk

Wat past het beste in het interieur dat u voor ogen hebt? Door de bijzondere techniek van Wiggers kunnen room dividers voorzien worden van de meest uiteenlopende laagjes. Vaak is dat fineer, maar ook een kunststoffolie, melaminefolie, papier of zelfs leer behoren tot de mogelijkheden. Zo zorgen we dat de room dividers ook écht in uw ruimte passen. Sterker nog: uw ruimte mooier maken!

Esdoorn fineer gelakt

Esdoorn fineer gelakt

Amerikaans noten fineer

Amerikaans noten fineer

Esdoorn fineer

Esdoorn fineer

Eiken fineer

Eiken fineer

Eiken fineer gelakt

Eiken fineer gelakt

Carolina Pine fineer

Carolina Pine fineer

Nog niet overtuigd?

Vraag dan een offerte aan en laat onze specialisten dan eens met u meedenken. Wij horen graag wat uw plannen zijn. Van daaruit adviseren wij u gericht over de toepassing van onze room dividers, bijvoorbeeld in uw kantoor, openbare ruimte of restaurant.

Vraag direct uw offerte aan

Alle specificaties

ToepassingsgebiedInterieur
Meest gebruikte basismateriaalmdf
Meest gebruikte afwerkingFineer
AfmetingOp maat
KrasbestendigJa
StootbestendigJa
WaterbestendigJa
UV-bestendigJa
Schilderen nodigNee
BrandvertragendMogelijk
Continue kwaliteit bij grote aantallenJa
FSC KeurmerkJa

Achterliggende techniek: fineren

Fineer wordt als een dun laagje hout uit een stam gesneden. En vanuit onze expertise ommantelen wij een drager, bijvoorbeeld mdf, met dit fineerlaagje. Lees hier meer over fineren.
fineren

Made by Wiggers

Een voorbeeld hoe wij room dividers in de praktijk hebben toegepast: