Werken bij Wiggers

Het product, de techniek, de aanpak, de werkwijze en de branches waarin we actief zijn, maken van Wiggers een meer dan interessante werkgever. We laten je graag zien wat je kunt verwachten van ‘werken bij Wiggers’ en wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Kom werken bij Wiggers

Wat kun je verwachten?

Onze bijzonder klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Dat komt door de mate waarin wij samen optrekken met onze klanten: het co-makersschap. Alle functies, van slimme technici tot commerciële kanjers en alles daartussenin, zijn verbonden door de gemeenschappelijke deler: vindingrijkheid. Dit komt tot uiting in onze oplossingen voor de complexe vraagstukken van onze klanten. Met enthousiasme en plezier zetten wij ons hier iedere dag voor in.  

Co-makers aan het woord

Medewerkers over werken bij Wiggers

Yannic Gommers

Yannic Gommers

Supply Chain Coördinator

Geen enkele opdracht of project is hetzelfde. Zeker bij de grotere projecten gaat het altijd om maatwerk. We zetten ons graag in om de klant een complete oplossing te bieden. Dat is echt teamwork.

Roel Verwer

Roel Verwer

Ommantelen

Typisch Wiggers is de onderlinge band tussen collega’s. Er staat echt een team dat voor elkaar dingen willen doen. En er zit toekomst in ons werk. Door technologische vooruitgang worden de machines waarmee we werken steeds geavanceerder en interessanter.

Stephanie Leusink

Stephanie Leusink

Coördinator Verkoop Binnendienst

Bij Wiggers wordt er vooral gekeken naar de persoon achter de functie. Je krijgt de ruimte om te onderzoeken wat je leuk vindt en waar je kracht ligt. Dat zorgt voor een goed gevoel aan beide kanten!

Kay Kranenburg

Kay Kranenburg

Coördinator Expeditie

Als ik kijk naar mijn eigen functie dan maakt de afwisseling, de mix tussen kantoor en magazijn, het werk leuk en uitdagend.

Maak kennis met het hele team

Alles goed voor elkaar

In onze vacatures lees je wat een baan bij Wiggers jou te bieden heeft. Naast de vele ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden zorgen wij er ook voor dat de rest van het jaar alles goed geregeld is.

 • Jouw salaris is conform de cao meubelindustrie.
 • Er is een pensioenregeling.
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding en richting onze locatie in Winterswijk is het doorgaans geen file rijden.
 • Je ontvangt jaarlijks 24 vakantiedagen en 12 roostervrije dagen.
 • Twee keer per jaar heb jij gegarandeerd vakantie. In de zomer 3 weken bouwvak en in december/januari 2 weken kerstvakantie. Tijd om op te laden en daarna weer vol energie aan de slag te gaan.
 • Een fulltime werkweek bestaat uit 38,75 uur. In de productie werk je maandag t/m vrijdag van 07:00 – 15:30 uur.
 • Het kantoorpersoneel stopt er op vrijdagmiddag iets eerder mee en luidt vanaf 15:15 uur het weekend in.
 • Het hele jaar door worden er leuke uitjes en activiteiten georganiseerd. Naast de zomerbarbecue en kerstborrel organiseert de actieve personeelsvereniging ook voldoende momenten met elkaar. 
  Snel aan de slag

  Snel aan de slag

  Heb je geen ervaring, maar ben je wel enthousiast? Kom dan een dagje meelopen. Zo ontdek jij of het werk bij je past en kijken we of er een match is. Ook zonder relevante werkervaring kun je snel aan de slag!

  Prettige werkplek

  Prettige werkplek

  In onze ruim opgezette fabriek werk je met de nieuwste techniek en machines. Het is er licht en rustig. Samen met een behulpzaam team is het hier niet alleen veilig, maar ook gezellig werken.

  Groeien en ontwikkelen

  Groeien en ontwikkelen

  Er zijn volop mogelijkheden om nieuwe dingen te leren, jezelf te ontwikkelen en intern door te groeien. Grijp de kans om jezelf en Wiggers naar een hoger niveau te brengen.

  Stages bij Wiggers

  Stagelopen bij Wiggers? Dat lijkt ons een goed plan! Werken in de techniek is uitdagender dan ooit. Als we jouw technische inzicht koppelen aan onze ervaren specialisten én aan onze machines, dan weet je zeker dat je mooie dingen gaat maken. Producties waar je trots op bent. Die ervaring kun je mooi in jouw zak steken.  

  Ook bij ons op kantoor zijn er volop mogelijkheden, bijvoorbeeld een stage op de fincanciële administratie, afdeling verkoop, inkoop, calculatie of werkvoorbereiding”. Daarnaast neemt Wiggers verantwoordelijkheid binnen het sociaal domein en bieden we zoveel mogelijk kansen voor iedereen 'om mee te doen'.

  Interesse om stage te lopen? We horen graag van je!

  Contact met Wiggers

  Traineeship of BBL-opleiding

  Een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) afleggen bij Wiggers? Dat is leerzaam en je wordt goed ondersteund door professionele collega's. Wij laten je graag zien waarom wij hiervoor de ideale omgeving bieden.

  Via een traineeship opgeleid worden tot een topspecialist behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Laat ons weten wat je studeert en wat jouw ambities zijn. Dan kijken we gezamenlijk hoe we elkaar kunnen versterken.

  Interesse in een bbl-traject of traineeship bij Wiggers? We helpen je graag verder!

  Contact met Wiggers

  Werken bij Wiggers?

  Alle vacatures bekijken

  Benieuwd wat wij doen?

  Onze specialiteit, uw gemak. Een mooi vak, al zeggen we het zelf, waar we dan ook graag meer van laten zien. De toepassingen zijn divers, de uitkomsten uniform: kwalitatief hoogwaardige eindproducten.

  Een veelgebruikte manier van ommantelen die we om die reden verder uitleggen. De ontwerpvrijheid is door de vele houtsoorten vrijwel onbegrensd en de uitstraling en esthetiek verbluffend.

  Een goede werkvoorbereiding is het halve werk. Van onze slijperij tot de machines waar de nabewerking plaatsvindt is uw product bij Wiggers in goede handen. En daarna zijn er nauwelijks nog handen nodig bij de verdere, door u geplande, verwerking.