Werken bij Wiggers

Het product, de techniek, de aanpak, de werkwijze en de branches waarin we actief zijn, maken van Wiggers een meer dan interessante werkgever. Wij kunnen op verschillende vakgebieden versterkingen gebruiken. Mensen die met ons willen meewerken aan onze missie en tegelijkertijd zichzelf willen ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures en laat wat van je horen. Of tip diegene die in jouw ogen een echte versterking voor Wiggers is.

Kom werken bij Wiggers

Nieuwste vacatures

Leerling Operator Computergestuurde Schaafmachine

Heb je affiniteit met techniek en ben je leergierig? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot Operator Computergestuurde Schaafmachine bij Wiggers!

Bekijk vacature

Accountmanager

Wiggers is op zoek naar een Accountmanager die houdt van uitdaging en afwisseling. Wil jij werken aan het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk? Dan ben jij misschien wel de co-maker die we zoeken.

Bekijk vacature

Allround Machinaal Houtbewerker

Wiggers is op zoek naar een nieuwe allround machinaal houtbewerker die weet van aanpakken. Heb jij een affiniteit met techniek en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien wel de co-maker die we zoeken.

Bekijk vacature

Alle vacatures bekijken

Wat kun je verwachten?

Onze extreem klantgerichte aanpak zorgt er in ieder geval voor dat geen dag hetzelfde is. Dat komt door de mate waarin wij samen optrekken met onze klanten: het co-makersschap. Alle functies, van slimme technici tot commerciële kanjers en alles daartussenin, worden verbonden door de gemeenschappelijke deler: vindingrijkheid. Dat komt tot uiting door een constante focus op de complexe vraagstukken van onze klanten. Aan ons als team de uitdaging om deze uitdagingen aan te gaan én waar te maken.   

Medewerkers over werken bij Wiggers

Michel van Essen

Michel van Essen

Salesmanager

Een architect heeft jarenlang zijn handtekening niet kunnen zetten op een project. Het mag nu weer uitbundig decoratief, mooi afgewerkt, specialistischer. Oftewel: Wiggers!

Roel Verwer

Roel Verwer

Ommantelen

Typisch Wiggers is de onderlinge band tussen collega’s. Er staat echt een team dat voor elkaar dingen willen doen. En er zit toekomst in ons werk. Door technologische vooruitgang worden de machines waarmee we werken steeds geavanceerder en interessanter.

Yannic Gommers

Yannic Gommers

Supply Chain Coördinator

Geen enkele opdracht of project is hetzelfde. Zeker bij de grotere projecten gaat het altijd om maatwerk. We zetten ons graag in om de klant een complete oplossing te bieden. Dat is echt teamwork.

Kay Kranenburg

Kay Kranenburg

Coördinator Expeditie

Als ik kijk naar mijn eigen functie dan maakt de afwisseling, de mix tussen kantoor en magazijn, het werk leuk en uitdagend.

Maak kennis met het hele team

Traineeship of BBL-opleiding

Een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) afleggen bij Wiggers? Geen probleem. Wiggers laat graag zien waarom wij hiervoor de ideale omgeving bieden. Leerzaam en goed ondersteund door professionele collega's.

Via een traineeship opgeleid worden tot een topspecialist behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Laat ons weten wat je studeert en wat jouw ambities zijn. Dan kijken we gezamenlijk hoe we elkaar kunnen versterken.

Interesse in een BBL-traject of traineeship bij Wiggers? Neem contact op met Wilrieke.

Contact met Wiggers

Stages bij Wiggers

Stagelopen bij Wiggers? Dat lijkt ons een goed plan! Werken in de techniek is uitdagender dan ooit. Als we jouw technische inzicht koppelen aan onze ervaren specialisten én aan onze machines, dan weet je zeker dat je mooie dingen zult maken. Producties waar je trots op zult zijn en die ervaring kun je mooi in jouw zak steken.   

Ook bij ons op kantoor liggen volop uitdagingen, bijvoorbeeld een stage op de Fincanciële Administratie. Daarnaast neemt Wiggers verantwoordelijkheid binnen het sociaal domein en bieden we zoveel mogelijk kansen voor iedereen 'om mee te doen'. 

Interesse om stage te lopen? Neem contact op met Wilrieke.

Contact met Wiggers

Benieuwd wat wij doen?

Onze specialiteit, uw gemak. Een mooi vak, al zeggen we het zelf, waar we dan ook graag meer van laten zien. De toepassingen zijn divers, de uitkomsten uniform: kwalitatief hoogwaardige eindproducten.

Een veelgebruikte manier van ommantelen die we om die reden verder uitleggen. De ontwerpvrijheid is door de vele houtsoorten vrijwel onbegrensd en de uitstraling en esthetiek verbluffend.

Een goede werkvoorbereiding is het halve werk. Van onze slijperij tot de machines waar de nabewerking plaatsvindt is uw product bij Wiggers in goede handen. En daarna zijn er nauwelijks nog handen nodig bij de verdere, door u geplande, verwerking.