Maatwerk kokers voor renovatieproject Coevorden

In samenwerking met Lenferink Bouw werkten we aan een mooi project aan de Spoorsingel in Coevorden. We hebben bijgedragen aan de renovatie van 48 woningen. Zo is er een 3-in-1 oplossing gerealiseerd voor het afwerken van de groepenkast, een aftapkraan en een deurbel: kokers. Het basismateriaal van de kokers is mdf V313. Een renovatieproject waar we met veel plezier aan hebben gewerkt!

De voordelen van maatwerk opties

Het voordeel van deze kokers is dat ze snel te plaatsen en te demonteren zijn. Ook zijn ze stoot- en krasvast door de afwerking met kunststof folie. Dit maakt de kokers onderhoudsvrij. De wegneembare luiken zijn gemakkelijk open en dicht te maken door de speciale sluitingen. Hierdoor is de groepenkast eenvoudig toegankelijk voor service. Dankzij het kunststof rooster is zelfs de deurbel in huis goed te horen.

Prefab montage  

De profielen zijn door onze co-makers op maat gemaakt. De timmerlieden konden hierdoor direct aan de slag met het plaatsen van de kokers. Dit scheelt veel tijd en afval en zorgde ervoor dat de bewoners van de woningen weinig overlast ervaarden. Een mooi project met een prettige samenwerking!

Bekijk de video voor het eindresultaat.

 

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing