Prefab kozijnaftimmering

Met de Wiggers prefab kozijn aftimmer pakketten timmert u kozijn afwerkingen binnenshuis in één keer af. Wij leveren een compleet prefab pakket, bestaande uit vensterbanken, dagkanten, koplatten en bevestigingsmateriaal. Er hoeft slechts één monteur te werk te gaan en u heeft geen zaagafval meer. De Wiggers prefab kozijnen bieden hiermee een mooie oplossing voor renovatieprojecten of voor nieuwbouwprojecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw

Bij de traditionele werkwijze kost het aftimmeren van de kozijnen gemiddeld 2 tot 3 mandagen per woning. Het aftimmermateriaal moet nog op maat gezaagd worden en na de montage komt er een schilder langs voor de laatste afwerking. De prefab kozijn aftimmer pakketten van Wiggers zijn al op maat en hoeven niet geschilderd te worden. Ze bestaan uit een drager (vaak V313 MDF) en daarover een toplaag in de gewenste eindkleur. We leggen je hieronder uit wat de voordelen zijn.

Voordelen op een rijtje

 • Prefab aanlevering
 • Bespaar tot 3 dagen montagetijd
 • Geen zaagafval
 • Kras-, stoot- en UV-bestendig

Vraag direct uw offerte aan

Beknopte specificaties

Maatwerk

Ja

Schilderen nodig

Nee

Keurmerk

FSC

Montageklare levering

De kozijn aftimmeringen die ons pand verlaten zijn direct klaar voor montage. Wij kunnen de montage voor verzorgen, maar u kunt ook alleen het product inkopen. Dit zijn de voordelen:   

Horen & Zien 4

Levering per ruimte

Wij leveren een compleet prefab pakket en verpakken alles per verdieping en ruimte. Indien gewenst monteren wij voor u.

Kozijnen

Alle afwerkingen mogelijk

Maatwerk is onze specialiteit. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren en kozijn afwerkprofielen. Daag ons maar uit!  

Horen & Zien 4

Afvalreductie

Met de Wiggers prefab kozijn aftimmeringen heeft u geen zaagafval meer. Een flinke afvalreductie op uw bouw!  

Meer informatie?

Natuurlijk kunt u bij Wiggers rekenen op goede kwaliteit. De kozijn aftimmeringen zijn door de stevige toplaag kras- en stootbestendig en verkleuren niet door de zon. 

Vraag direct uw offerte aan

Alle specificaties

  ToepassingsgebiedBinnen
  MateriaalMDF V313 of P5 spaanplaatdrager
  AfwerkingStevige toplaag, PU verlijmd (watervast)
  Diepte200/250/300/350/400 mm of anders op aanvraag
  Lengte3050/4880 mm  
  Neushoogte34 mm
  KeurmerkenFSC
  KrasbestendigJa
  StootbestendigJa
  VochtwerendJa
  UV-bestendigJa
  Schilderen nodigNee
  BrandvertragendMogelijk

  Achterliggende techniek

  Ommantelen is het in doorloop omtrekken van een basismateriaal met een kunststof-folie, melaminefolie, aluminiumfolie, fineer, papier of zelfs leer. Het basismateriaal, de drager, is doorgaans MDF, spaanplaat, massief hout of aluminium. Lees hier meer over de techniek.

  ommantelen

  Referentie 't Harde

  Voor een energiezuinige toekomst zijn in ’t Harde 30 woningen gerenoveerd door bouwbedrijf Salverda. Hiervoor levert RC Panels nieuwe gevels. Wij hebben de kozijnaftimmering verzorgd. Het doel was om deze snel te plaatsen met weinig afval. Samen met DIB Geveltechniek en RC Panels gingen wij op zoek naar de beste oplossing. Bekijk de video om te zien hoe wij dit hebben gedaan.

  Lees meer over dit project

  Made by Wiggers

  Enkele voorbeelden hoe wij vensterbanken in de praktijk hebben toegepast: