Plafondframes met grote precisie

Een nieuw, casco bedrijfspand voorzien van de gehele afbouw: dat was de opdracht die Hilbert de Fijter (Waal & Maas Verbouw en Techniek) kreeg. Hilbert: “Tijdens mijn bezoek aan de Bouwbeurs in Utrecht heb ik prachtige plafondframes gezien. Na wat uitzoekwerk bleek dat die van Wiggers waren. Ik heb contact gezocht, mijn ideeën bij hen neergelegd en al snel stond Michel, de projectleider vanuit Wiggers, bij het pand op de stoep.”

Oog voor de details

De keuze voor het materiaal was duidelijk: mdf eiken gefineerd. Passend bij de rustieke, natuurlijke kleuren en uitstraling van het interieur. Toen kwam het aan op de details, Hilbert: “De overgang van de balken naar de roomdivider, rekening houden met de aanwezige stalen spanten en airco’s, de uiteinden: de afwerking van details is voor ons superbelangrijk. Korte lijnen in de communicatie zijn hierin key. In goed overleg met Wiggers hebben de dit allemaal gefinetuned. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking, bereikbaarheid, het snelle handelen en het behaalde eindresultaat.”

Michel: “Vanwege de kleine schaal van dit project, lag er extra nadruk op de details. Onze klant werkt zo precies als een Zwitsers uurwerk. Dat vraagt van ons ook een scherp oog. We zijn erg trots op het eindresultaat, het straalt echt kwaliteit uit. Kom je over 10 jaar in dit pand, dan zijn de balken nog steeds even recht als nu.”

Bekijk meer projecten

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Your co-makers. Dat is de essentie van onze samenwerking met u. Benieuwd wat onze vindingrijkheid, onze ommantelspecialisten én ons enthousiasme kunnen betekenen voor uw producten en projecten?

Ommantelen en fineren als oplossing