Bekijk het nieuwe kantoorinterieur van Wiggers

Op 11-09-2020

Het interieur in ons nieuwe kantoorpand is helemaal klaar. Reden genoeg om even een fotograaf los te laten tussen onze nieuwe werkplekken. Bekijk hieronder het resultaat.

Room dividers

Uiteraard is er in het moderne kantoordesign en de groene kantoortuin genoeg ruimte voor onze eigen profielen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze room dividers. Een echte Wiggers-oplossing waarmee een ruimte opgedeeld kan worden zonder dat er een gesloten gevoel ontstaat.

Ze zijn in verschillende maten en fineer soorten beschikbaar, en dempen bovendien het omgevingsgeluid. Daarnaast zien ze er ook gewoon stijlvol uit, al zeggen we het zelf.

Kantoortuin

De fotograaf heeft natuurlijk nog veel meer op de gevoelige plaat vastgelegd. Kijk bijvoorbeeld ook even mee naar onze nieuwe showroom waar vele oplossingen van Wiggers staan gepresenteerd. Natuurlijk kijken we ook even naar de kantoren van onze collega’s, de mooie kantoortuin, vergaderruimtes en de kantine. Daarnaast gebruiken we in ons nieuwe pand natuurlijk ook onze wandpanelen. Dit mooie profiel zorgt voor een sierlijke en rustgevende uitstraling.

Klik vooral rustig zelf verder om te zien waar Wiggers in de toekomst werkt en hoe de bekende Wiggers-oplossingen tot hun recht komen op ons nieuwe onderkomen.

Terug naar het overzicht