Specialisme

Ons volledige proces, van de verkenningsfase waarin we met u de mogelijkheden bespreken tot en met de nabewerking in het productieproces en de levering, vereist vakkundigheid in elke schakel van dit proces. Van kantoor tot en met productie en expeditie leggen we de lat hoog voor onszelf. We kunnen ook niet anders, want iedereen speelt een cruciale rol in het behalen van het onovertroffen eindresultaat waarnaar wij streven.

De specialisten van Wiggers zijn 'in topconditie'. Door een gezonde nieuwsgierigheid naar de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en door middel van interne en externe opleidingen en trainingen, blijven zij ook daadwerkelijk de specialisten die ze zijn. Natuurlijk is vindingrijkheid iets wat je van nature hebt, maar ook dit blijf je trainen. Zoals een topsporter die bulkt van het talent ook dagelijks traint.

Ons product is in de loop der jaren steeds complexer geworden, als gevolg van projecten die ook steeds complexer worden, zoals hotels, luxe kledingzaken en jachtinterieurs. Maar we hoeven eigenlijk nooit nee te verkopen. Er is altijd wel een manier te vinden om het in de praktijk te brengen.

Dick Wiggers, calculator

Calculators, werkvoorbereiders, slijpers, schavers, ommantelaars, CNC-specialisten, houtbewerkers...

Allemaal zijn ze essentieel in het ommantelproces. De specialisten van Wiggers kenmerken zich door:

  • Vindingrijkheid op zijn of haar vakgebied
  • Liefhebberij voor het vak
  • Een gezonde arbeidsethos 
  • Streven naar de beste kwaliteit
  • Nauwkeurigheid 
  • Verantwoordelijkheid 
  • Mouwen opstropen en uw wensen waarmaken

Maak kennis met onze mensen en beter nog: zet ze aan het werk! Wat het co-makersschap van Wiggers precies inhoudt en voor u kan betekenen, laten zij zien.

Maak kennis met het hele team

Onze fabriek

Ons machinepark is volledig toegespitst op de drie-eenheid die ons uniek maakt: klantspecifiek profileren, ommantelen, nabewerken. Onze machines en robots zullen nóg slimmer worden, maar de drijvende kracht hierachter blijft de creativiteit van onze specialisten: de mensen van Wiggers. 

De probleemoplossers

Bij ons op kantoor worden oplossingen gevonden. Zo is bijvoorbeeld een calculator bij ons tegelijkertijd een techneut. Aan de hand van een tekening, model of monster gaat hij aan de slag. Juist dát komt tot de essentie van het co-makersschap van Wiggers. Zelfs als u slechts een idee in uw hoofd heeft en nog niet weet hoe dit in de praktijk gebracht kan worden, zijn wij graag de probleemoplossers voor u. 

Onze specialisten op kantoor bevinden zich net zo gemakkelijk op een beurs of tussen de machines in de productiehallen van Wiggers.  Onmisbaar om onze klanten ook op technisch gebied 100% te ondersteunen en ontzorgen.

Deel uw uitdaging met ons

Wij zijn benieuwd naar uw project. Laten we eens kijken hoe we onze expertises kunnen bundelen en uw project tot een fantastisch succes maken. 

Contact met Wiggers