Made by Wiggers

Vindingrijkheid zit in het Nederlandse DNA. En juist vindingrijkheid maakt het verschil in de branches waarin wij actief zijn. Dit loopt als rode draad door ons bedrijf. Productiewerk kun je, in sommige gevallen, uitbesteden aan bedrijven in het buitenland. Oplossingen en ideeën lang niet altijd. Wij bedenken oplossingen, maar voeren ze ook uit, hier in Winterswijk. We maken het waar. Dat resulteert in een grote verscheidenheid aan projecten waarvan wij met trots de co-makers zijn. 

Ons product is optisch zéér aanwezig. Dat moet mooi zijn, want het is immers de finishing touch. Je wilt eenheid in je afwerkingen en dat is wat we bieden.

Michel van Essen, accountmanager

Hier zijn wij trots op:

Waarom Wiggers?

Wiggers denkt ook graag mee met uw aanstaande project of te ontwikkelen product. Teamwork zien wij als iets wat door de volledige keten plaatsvindt en niet alleen binnen de muren van ons pand. Laat die ideeën voor afwijkende hoeken, rondingen en bijzondere profielen in aftimmeringen maar onze kant opkomen. Perfect ommanteld, voor duurzaam gebruik én kant-en-klaar krijgt u uw vraagstuk weer terug.  

Ontdek de kracht van Wiggers