Projectoplossingen

Ongeacht uw vak en uw functie, maar ook ongeacht de omvang van uw project of productontwikkeling, is het raadzaam om juist al in de 'tekentafel-fase' eens bij ons te informeren naar de mogelijkheden. Een vrijblijvende verkenning geeft u inzage in mogelijkheden die u graag meeneemt in al uw praktische en economische afwegingen.     

Klant- en projectspecifieke oplossingen bieden is voor ons een dagelijkse bezigheid. 

Michel van Essen, Sales Manager

Ommantelen als hét alternatief

Ommantelen biedt een kant-en-klaar alternatief voor veelvoorkomende afwerkingstechnieken. Sneller toe te passen en vaak zelfs kwalitatief beter: duurzamer in gebruik en onderhoud. Klanten van Wiggers maken al dankbaar gebruik van ommantelen als alternatief voor bijvoorbeeld stucen of schilderen. Dat is arbeidsintensiever, vraagt om meer onderhoud en is minder duurzaam dan ommantelde wandafwerkingen, kolommen of plinten. 

Alles over ommantelen

Wandafwerking ommanteld met kunststof folie voor een prachtige uitstraling die ook nog eens erg duurzaam is.

Moet het tegen een stootje kunnen?

Plinten moeten tegen een stootje kunnen. Voor elke ruimte geldt dat afbladderend schilderwerk op plinten afbreuk doet aan de uitstraling van het interieur. Plinten die ommanteld worden met bijvoorbeeld een zéér sterk kunststof lossen dit probleem voorgoed op. Een simpel voorbeeld van hoe ommantelen een grote, positieve impact kan hebben.

Ommantelen: het toppunt van duurzaamheid

Plinten in een hotel bekleed met kunststof. Koffers en stofzuigers stoten nu tegen de plint, zonder schade te veroorzaken.

Direct vanaf de pallet monteren?

Dankzij onze uitgebreide en secure nabewerkingen kan bijvoorbeeld een kastdeur zo vanaf de pallet direct voorzien worden van een scharnier en een greepje om meteen gemonteerd te worden. Ons exacte boor- en afkortwerk zorgt hiervoor.

Een ander voorbeeld is dat plinten volledig afgewerkt, inclusief beschermfolie op de pallet geladen worden. Monteurs pakken deze direct en klaar om te monteren van de pallet. Schilderen is niet meer nodig, wat een grote versnelling - en dus kostenbesparing - in het (af)bouwproces creëert. 

Twijfel niet langer

Stel onze vindingrijkheid maar op de proef. We zijn in de eerste plaats benieuwd waarmee u bezig bent. Van daaruit kijken we verder!

Contact met Wiggers