Dion afgestudeerd in EcoProfiel

Op 03-07-2019

De afgelopen maanden verrichtte Dion voor ons een onderzoek naar EcoProfiel. Dat deed hij in het kader van zijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. EcoProfiel is een geweldig product, maar kon nog wel een gedegen communicatiestrategie gebruiken. Het product biedt voordelen en oplossingen die onder de doelgroep nog te veel onderbelicht zijn.

Aan Dion was de taak om eerst deze doelgroep in kaart te brengen. Vervolgens doorgronde hij via enquêtes en interviews de motivaties en behoeften van deze doelgroep. Deze kennis vertaalde hij naar een concrete strategie voor EcoProfiel. Een strategie gericht op het verhogen van de naam- en inhoudsbekendheid van EcoProfiel én op het versterken van de merkvoorkeur onder de doelgroep.

Dion, bedankt voor een gedegen en praktisch advies en natuurlijk voor je enthousiasme! Gefeliciteerd met het succesvol afronden van de opleiding. En natuurlijk goed om te horen dat je zelf ook overtuigd bent geraakt en plinten van EcoProfiel hebt toegepast in de nieuwe woning van jou en jouw vriendin!

 

Terug naar het overzicht