Maak kennis met Jacob Schaper

Op 31-03-2022

Een nieuw gezicht bij Wiggers! Jacob Schaper versterkt ons team als Accountmanager. Vanuit ons kantoor in Winterswijk en zijn thuiskantoor in Sneek rijdt Jacob het hele land door. Hij denkt graag mee met uw vraagstukken rondom bouw en EcoProfiel. Jacob: “Ik heb erg veel zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan samen met collega’s én relaties.”   

Voor Jacob bij ons aan de slag ging, heeft hij veel ervaring opgedaan in de bouwsector. Bij Wiggers gaat Jacob zich met name richten op onze EcoProfiel-producten voor de bouw. Jacob: “Ik wil Wiggers graag nóg beter op de kaart te zetten en meer mensen blij maken met de voordelen van EcoProfiel. Het is een fantastisch product waarmee je het bouwproces kunt versnellen en verzekerd bent van kwaliteit. Ik ontdek graag wat de klant écht nodig heeft om zo samen tot een oplossing te komen.”

Samen verder groeien

Jacob voelt zich thuis binnen ons team. “Ik werd gelijk heel open ontvangen en er hangt een familiaire sfeer. Collega’s willen graag helpen, zelfs als ik een vraag al een aantal keer heb gesteld. We werken in klantteams waarin ieder zijn eigen specialisme heeft. We doen het echt met z’n allen!”

Trotse co-makers

“Ik vind het mooi om te zien dat iedereen bij Wiggers trots is op de producten die we maken; zowel in de productie als op kantoor. Alle collega’s staan open voor innoverende ideeën. Groei realiseren in samenwerking met collega’s en klanten is waar ik energie van krijg!”

Leer Jacob beter kennen

Wilt u Jacob beter leren kennen of samen sparren over uw vraagstuk? Stuur hem een e-mail via j.schaper@wiggers.eu of bel via +31(0)6 419 432 22.

Terug naar het overzicht