Maak kennis met Jarno Krosse

Op 03-10-2022

Ruim 7 maanden geleden is Jarno Krosse bij Wiggers gestart als productiemanager, een rol die hem op het lijf geschreven is. Hij vertelt je graag meer over zijn werkzaamheden en waarom hij hier zo enthousiast over is: “Ik kwam binnen in een erg drukke en uitdagende periode. Een grote hoeveelheid orders moest tijdig de deur uit. Door die grote hoeveelheid moesten we creatief worden en hebben we een lange tijd in verschoven diensten gewerkt om de levertijd niet verder op te laten lopen. We hebben hierbij veel baat gehad bij de nieuwe planningsmodule die eind vorig jaar in gebruik is genomen.”

Modernisering van de fabriek

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het verder moderniseren van de Wiggers fabriek. Jarno: “Dit vind ik persoonlijk een erg belangrijk doel. Zo hebben we begin van dit jaar een nieuwe 4-zijdige schaafmachine mogen verwelkomen en hebben we een automatisering door kunnen voeren bij onze expeditie. Daar hebben we een automatische inpaklijn in bedrijf genomen welke voornamelijk de fysieke arbeid van de werknemers moet verlichten tijdens het inpakken van de goederen.” Naar deze modernisering staan er de aankomende periode nog meer vernieuwingen op stapel: “We zijn druk bezig met het plannen van een nieuwbouw magazijn tegenover onze huidige productiehal. Dit moet ons weer mogelijkheden geven om de logistiek efficiënter in te richten en daarnaast meer ruimte bieden in onze huidige productiehal.”

Jarno kijkt vol enthousiasme uit naar de mooie uitdagingen die er in het verschiet liggen: “Ik ben blij deel uit te maken van dit mooie team en heb er vertrouwen in dat we het bedrijf op een gezonde manier verder kunnen uitbreiden.”

Terug naar het overzicht