Maak kennis met onze Verkoop Binnendienst

Op 26-05-2023

Neem je contact op met Wiggers, dan staan onze dames van de Verkoop Binnendienst je graag te woord. Zij zorgen ervoor dat jij zoveel mogelijk dezelfde persoon aan de lijn krijgt. Stephanie: “Zo hebben onze klanten een eigen, vertrouwde stem en gezicht bij Wiggers. Tegelijkertijd leren wij de klant goed kennen. We raken bekend met de wensen, elkaars werkwijze en merken dat we hierdoor efficiënter samenwerken. Het zorgt er tevens voor dat wij nóg beter op de specifieke klantwensen kunnen inspelen.”

Stephanie

Stephanie werkt sinds een jaar bij Wiggers. Haar zoektocht vanuit een groot productiebedrijf naar wederom een productiebedrijf met de Achterhoekse mentaliteit en doorgroeimogelijkheden bracht haar bij Wiggers. Dat blijkt een goede match: “Van beide kanten was het gevoel direct heel positief. Ik kreeg de mogelijkheid om de rol van Coördinator te vervullen. Voor mij, na ruim 7 jaar ervaring op de verkoop binnendienst, de stap waar ik naar op zoek was. Naast het aansturen van mijn collega’s werk ik het grootste gedeelte van de week zelf mee op de verkoop binnendienst. Ik ben van nature een aanpakker en inmiddels worden me allerlei extra taken en werkzaamheden toevertrouwd. Mijn functie is daardoor heel breed en dat vind ik fijn. Het geeft mij de vrijheid om een diversiteit aan werk op te pakken. Zo is elke dag anders. Kom ik ergens niet uit, dan weet ik altijd wel bij welke collega ik moet zijn voor hulp of antwoorden. Ik ben graag de duizendpoot die meedenkt met de klant en overal een oplossing voor vindt.”

Monique

Monique is sinds begin dit jaar werkzaam bij Wiggers. Een grote stap, omdat ze na een lang dienstverband een vertrouwde organisatie achter zich liet. “Deze kans kwam onverwacht op mijn pad. Door de leuke gesprekken die we gevoerd hebben, werd mijn interesse gewekt en heb ik besloten om voor een nieuwe uitdaging te gaan. Het leuke aan werken bij Wiggers is dat je de ruimte krijgt om jouw functie eigen te maken en zelf in te vullen naar wat bij jou en bij de organisatie past. Op mijn eerste werkdag lag er naast een mooie bos bloemen een goede werkomschrijving klaar die mij enorm heeft geholpen wegwijs te worden in het systeem waarmee gewerkt wordt."

Een nieuwe functie bij een andere organisatie vraagt ook om nieuwe kennis. "Voor vragen kan ik altijd mijn collega’s ‘lastigvallen.’ Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en inzichtelijk te maken. De lijnen zijn kort en er heerst een informele sfeer. Ik heb in korte tijd al veel geleerd over het productieproces en het ommantelen. Het leuke aan een productiebedrijf is dat je zelf bij de machines kunt kijken. Dat wordt hier ook erg gestimuleerd. Je ziet letterlijk hoe producten tot stand komen. Deze kennis komt goed van pas tijdens gesprekken met de klant over de mogelijkheden van onze producten.”

Wij zijn op zoek naar versterking!

Denk jij dat deze manier van werken ook goed bij jou past? Laat het ons dan weten! Wij zijn namelijk hard op zoek naar uitbreiding op de Verkoop Binnendienst.

Bekijk de vacature

 

Terug naar het overzicht