Maak kennis met Yannic Gommers

Op 10-11-2022

Begin dit jaar is Yannic begonnen bij Wiggers. Na een aantal jaren ervaring met leidinggeven was hij op zoek naar een functie waarin hij zich meer bezig kan houden met de inhoud. Deze functie heeft hij bij Wiggers gevonden als Supply Chain Coördinator. Yannic: “Bij Wiggers was de mogelijkheid om vanuit een inhoudelijke en specialistische rol aan de slag te gaan met (proces)optimalisatie en nieuwe projecten. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen.”

Yannic houdt zich voor een groot deel bezig met werkvoorbereiding en planning. Binnen die taken zijn de werkzaamheden erg afwisselend: “Geen enkele opdracht of project is hetzelfde. Zeker bij de grotere projecten gaat het altijd om maatwerk. We zetten ons graag in om de klant een complete oplossing te bieden. Dit is echt teamwork: ik werk samen met collega’s van productie, in- en verkoop, de financiële administratie en expeditie. Daarnaast werk ik momenteel aan diverse voorstellen voor verdere verduurzaming bij Wiggers. Hierbij richten we ons op gebruik van duurzame basismaterialen en verpakkingsmaterialen, maar ook op de manier waarop we omgaan met restproducten in de fabriek.”

Yannic heeft het erg naar zijn zin in zijn nieuwe rol! “Vooral de samenwerking met collega’s is erg prettig. We hebben een fijn team en de lijntjes zijn erg kort. Er is veel vrijheid en het vertrouwen om je werk op je eigen manier in te richten.”

Terug naar het overzicht