Wiggers tekent overeenkomst met Adde

Op 22-06-2022

Wiggers heeft een overeenkomst getekend met Adde, een Deense handelsonderneming die gespecialiseerd is in het leveren van professionele plaat- en profieloplossingen. Deze oplossingen worden gebruikt in de bouw en voor de productie van meubels en armaturen. In de toekomst zal Adde de rol van het verkoop- en marketingkanaal van Wiggers op de Deense markt op zich nemen.

Strategisch parnerschap voor de verkoop in Denemarken.

De strategische samenwerking tussen Wiggers en Adde heeft betrekking op de verkoop van ommantelde profielen en lijstwerk in Denemarken, voor zowel winkelontwerp als woon- en kantoorgebouwen.

"Wiggers kenmerkt zich door een zeer klant- en oplossingsgerichte mindset – en levert kwalitatief hoogwaardige producten. Op basis van recente ervaringen heb ik ondervonden dat klanten zeer tevreden zijn over de oplossingen en de service die Wiggers en Adde gezamenlijk leveren", aldus Peter Hermansen, eigenaar van Adde. Hij vervolgt:

"Ik ben dan ook blij dat we nu een formele samenwerking zijn aangegaan. Met Wiggers als partner kan Adde Deense klanten ommantelde profielen en lijsten aanbieden. Zowel halffabricaten die zijn voorbereid voor verdere productie als voorverpakte componenten die klaar zijn voor de eindgebruiker.'

Over de nieuwe overeenkomst zegt Michel van Essen, Sales Manager bij Wiggers:

"De cultuur en klanten in Denemarken en Nederland zijn in veel opzichten vergelijkbaar. Daarom zijn we al heel lang op zoek naar de juiste toegang tot de Deense markt. Via gezamenlijke netwerken hebben we een connectie gemaakt met Peter Hermansen, die de sterke lokale kennis in de branche heeft waar we naar op zoek waren."

Groot Deens potentieel voor ommantelde profielen en lijsten

Zowel Michel van Essen als Peter Hermansen zien veel potentie in het aanbieden van maatwerkoplossingen van Wiggers in Denemarken. 

"De workflow rond de ontwikkeling van ommantelde profielen die precies aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant is zeer flexibel – vrijwel alles is mogelijk met betrekking tot de drager, materialen voor ommanteling, formaten en verpakkingen bij Wiggers", zegt Peter Hermansen. 

"Ik was keer op keer onder de indruk toen ik bij Wiggers een product vorm zag krijgen. De oppervlakteafwerking is absoluut perfect", besluit Peter Hermansen. Hij gelooft onder andere dat ommantelde profielen en lijstwerk een gewild en concurrerend alternatief kunnen worden voor massief hout in Deense interieuroplossingen. 

Terug naar het overzicht