Hoe krijg ik simpel de binnenafwerking van mijn kozijn strak?

Op 16-08-2022

De binnenafwerking van kozijnen is ontzettend belangrijk. Vooral bij renovatie en voor nieuwbouwprojecten in de woningbouw en utiliteitsbouw wil je een snel, strak en onderhoudsarm resultaat. Maar hoe realiseer je die strakke kozijnafwerking waarvan iedereen steil achteroverslaat?

Traditionele kozijnafwerking

Inmeten, op maat zagen, montage, afwerking door de schilder … Het aftimmeren van kozijnen op de traditionele wijze kost gemiddeld 2 tot 3 mandagen per woning. Een arbeidsintensief proces. Meerdere partijen zoals een timmerman, diverse planningen en veel handwerk komen hierbij kijken. En zodra alles gemonteerd is komt de schilder er nog aan te pas voor de finishing touch.

Dat kan simpeler en sneller!

Door samenwerking in de keten kun je tijd en mankracht besparen en tegelijkertijd een strakker eindresultaat realiseren. Hoe? Prefabricage in onze fabriek. 

Prefab kozijnaftimmering

Bij prefabricage bereiden we de complete kozijnaftimmering voor in onze fabriek. Een point cloud bestand met de exacte maten van de kozijnen is hiervoor de basis. Alle benodigde onderdelen maken we op maat: vensterbanken, dagkanten, koplatten en bevestigingsmateriaal. Kortom, alles wat er nodig is om een strakke, moderne kozijnafwerking te realiseren. Ook de gewenste kleur en afwerking zijn toegepast. Zo rolt de kozijn aftimmering als een kant-en-klaar pakket de fabriek uit. Op locatie worden de kozijnen zo in de nis geklikt. Simpel gerealiseerd en door de punctuele voorbereidingen een strak resultaat.

Een mooie oplossing voor renovatieprojecten en voor nieuwbouwprojecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw.

De voordelen van prefab kozijn aftimmer pakketten op een rijtje

Prefab kozijn aftimmer pakketten zijn dé oplossing voor wie op zoek is naar een simpele en strakke kozijnafwerking.

  • Prefab levering per ruimte: De prefab pakketten worden verpakt en geleverd per verdieping en ruimte.
  • Alle afwerkingen mogelijk: We bieden keuze uit veel verschillende kleuren en kozijn afwerkprofielen. Alles is maatwerk.
  • Afvalreductie: De prefab levering zorgt ervoor dat er geen afval meer is op locatie.
  • Bespaar tot 2 dagen montagetijd per woning: Door samenwerking in de keten is er minder mankracht nodig en is er toch snel resultaat.

Prefab kozijnaftimmering voor uw project?

Stel uw project aan ons voor. Onze co-makers denken graag mee over de toepassing van prefab kozijn aftimmer pakketten in uw situatie.

Terug naar het overzicht